UCF211-32 Bantal Blok Bearing

Katrangan singkat:

Nduwe kemampuan Aligning, gampang didandani, duwe piranti sealing kaping pindho, bisa digarap ing kondisi sing elek


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

KM UCF211-32 bantal blok bantalan, ukuran bantalan ora padha karo UCF211, iku salah siji saka bantalan Non-standar.Cukup ngomong ukuran utawa barang bantalan, aku bakal nggawe dhaptar rega kanggo sampeyan.

Bantal pemblokiran bantal sejatine minangka varian saka bantalan bal alur jero.Sawijining lumahing njaba diameteripun ring njaba iku bundher, kang bisa dicocogake menyang cocog karo jog prewangan bundher cekung kanggo muter peran aligning.Bantalan bunder njaba utamane digunakake kanggo nanggung beban radial lan aksial gabungan sing utamane beban radial.Umume, ora cocog kanggo nanggung beban aksial mung.

Lumahing diameter njaba iku bunder, sing bisa dipasang ing permukaan bunder cekung sing cocog saka kursi bantalan kanggo muter peran keselarasan.Bantalan bantalan bantalan utamane digunakake kanggo nanggung beban gabungan radial lan aksial, sing utamane beban radial.Umume, ora cocog kanggo nanggung beban aksial mung.

Parameter produk

jeneng produk UCF211-32 bantalan blok bantalan
Jeneng merek KM / OEM
Ukuran d*B*L 50.8*55.6*163
Bobot 3,46kg
Struktur unit bantalan
Jinis UCF
atose HRC60-HRC63
Precision p6, p5
Negara asli digawe ing China
Standar kualitas ISO9001:2008
Tanggal pangiriman ing 3-25 apa dina sawise nampa dhuwit simpenan
Fitur duwe kemampuan Aligning, gampang kanggo nggawe, duwe piranti sealing pindho, bisa digunakake ing kondisi elek
Ketentuan pambayaran A: 100% T / T ing advance
B: 30% T / T ing advance.70% T / T Sadurunge Kintunan
C: Western Union
D: Paypal
situs web: Http://www.kmbearings.com
Bahan Kandang kandhang baja
Pasar utama Timur Tengah; Canda; Asia Tenggara; Amerika Kidul lan negara liya ing saindenging jagad
Jeneng perusahaan Liaocheng Kunmei Bearing CO.,LTD

Kaluwihan

1. resistance gesekan Low, konsumsi daya kurang, efficiency mechanical dhuwur, gampang kanggo miwiti;Presisi dhuwur, beban gedhe, nyandhang cilik, umur layanan dawa.

2. Ukuran standar, interchangeability, gampang instalasi lan disassembly, gampang pangopènan;Struktur kompak, bobot entheng, ukuran aksial sing luwih cilik.

3. Sawetara bantalan duwe kinerja self-aligning;Cocog kanggo produksi massal, kualitas stabil lan dipercaya, efisiensi produksi dhuwur.

4. Torsi gesekan transmisi luwih murah tinimbang bantalan tekanan dinamis cairan, saéngga kenaikan suhu gesekan lan konsumsi daya luwih murah;Momen gesekan wiwitan mung luwih dhuwur tinimbang momen gesekan rotasi.

5. Sensitivitas deformasi bantalan kanggo owah-owahan beban kurang saka bantalan hidrodinamik.

6. Ukuran aksial luwih cilik tinimbang bantalan hidrodinamik tradisional;Bisa nahan beban gabungan radial lan dorong.

7. Desain unik bisa entuk kinerja banget liwat sawetara saka sudhut mbukak-kanggo-kacepetan;Kinerja bantalan relatif ora sensitif marang fluktuasi beban, kacepetan lan kacepetan operasi.

Aplikasi

Bidang sing ditrapake UCF: mesin pertanian, mesin panganan, lsp.

More Detail Gambar

14
2
3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan