Baja tahan karat KM SSUCP207-20 Bantal Blok Bantalan

Katrangan singkat:

Nduwe kemampuan Aligning, gampang didandani, duwe piranti sealing kaping pindho, bisa digarap ing kondisi sing elek


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi rumah bantalan stainless steel

KM SS bantal blok bantalan, bantalan lan bahan omah yaiku 100% stainless steel, bantalan jinis iki bisa cocog kanggo mesin panganan.

Struktur kasebut entheng lan gampang dipasang, cocog kanggo area cilik bagean transmisi.Jarak tengah rong bolongan bolt konsisten karo jarak tengah bolongan bolt diagonal kursi persegi saka jinis sing padha.

Perumahan bantalan stainless steel

omah stainless steel karo omah stainless steel menehi kekuatan dhuwur lan tliti dhuwur.Bisa digunakake ing macem-macem produk sing gampang karat,

Fitur Produk Omah bantalan baja tahan karat kanthi nyelarasake dhewe, pelumasan bola-bali, sealing anti bledug sing apik, gampang instalasi lan disassembly, lsp.

Kaluwihan omah bantalan stainless steel

Dibandhingake karo baja bantalan biasa, Bantal Blok Bantal Stainless Steel nduweni sifat anti karat lan anti karat sing luwih kuat.Bisa digunakake ing lingkungan - 60 ℃ ~ + 300 ℃ kanthi milih pelumas lan tutup bledug sing cocog.

Fitur produk

1. Bisa Nggawa High muban

2. Kanthi Carbon Steel Ball Bearing

3. Kanthi Loa Dhuwurd-Kapasitas bantalan

4. Luwih Sepi thlan Metal Eoller Bearing

5. Rame Kurang, Stabil Performance lan Awet

6. Bisa Kerja ing Sub-Suhu Zero lan Nduwe Resistance Rolling Low

7. Cocog kanggo aplikasi sing ora kaetung: Pintu Sliding, Jendela lan Perabot Liyane

Parameter produk

jeneng produk Baja tahan karat KM SSUCP207-20 bantalan blok bantalan
Jeneng merek KM / OEM
Ukuran D * D * B 31.75*167*93
Bobot 1,6kg
Struktur unit bantalan
Jinis SSUCP
atose HRC60-HRC63
Precision p6, p5
Negara asli digawe ing China
Standar kualitas ISO9001:2008
Tanggal pangiriman ing 3-25 apa dina sawise nampa dhuwit simpenan
Fitur Nduwe kemampuan Aligning, gampang didandani, duwe piranti sealing kaping pindho, bisa digarap ing kondisi sing elek
Ketentuan pambayaran A: 100% T / T ing advance
B: 30% T / T ing advance.70% T / T Sadurunge Kintunan
C: Western Union
D: Paypal
situs web: Http://www.kmbearings.com
Bahan Kandang baja tahan karat
Pasar utama Timur Tengah; Canda; Asia Tenggara; Amerika Kidul lan negara liya ing saindenging jagad
Jeneng perusahaan Liaocheng Kunmei Bearing CO.,LTD

More Detail Gambar

1
2
3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan