1. Radial spherical prewangan kosong (1) GE… e siji njaba ring, ora lubricating alur lenga.Bisa nanggung beban radial lan beban aksial ing Arah Ninichi.(2) GE… ES jinis siji jahitan ring njaba karo lubricating alur lenga.Bantalan kacepetan variabel dirancang kanggo nahan beban radial lan beban aksial ing arah Ninichi.(3) GE… ES-2RS jinis irisan siji ring njaba karo lubricating alur lenga lan sealing ring ing loro-lorone.Bisa nanggung beban radial lan beban aksial ing Arah Ninichi.(4) GEEW… Tipe ES-2RS ring njaba celah tunggal karo alur lenga pelumas lan ring sealing ing loro-lorone.Bisa nanggung beban radial lan beban aksial ing Arah Ninichi.(5) GE… Tipe ESN ring njaba siji-slit karo alur lenga lubricating lan alur mandeg ing ring njaba.Kesalahan ing pertimbangan kualitas bantalan TIMKEN yaiku bisa tahan beban radial lan beban aksial ing arah Ninichi.Nanging, nalika beban aksial ditanggung dening cincin penahan, kemampuan kanggo nanggung beban aksial dikurangi.(6) GE… XSN Ketik dobel-slit ring njaba (split ring njaba) karo lubricating alur lenga lan mandeg alur ing ring njaba.Bisa nanggung beban radial lan beban aksial ing Arah Ninichi.Nanging, nalika beban aksial ditanggung dening cincin penahan, kemampuan kanggo nanggung beban aksial dikurangi.


Wektu kirim: Dec-14-2021