Saiki, bantalan spindle kacepetan dhuwur sing paling akeh digunakake yaiku bantalan bal keramik hibrida, yaiku, unsur rolling nggunakake tekanan panas utawa isostatik panas Si3N4 werni keramik, lan dering bantalan isih dering baja.Bantalan nduweni standarisasi dhuwur, rega murah, owah-owahan cilik ing alat mesin, pangopènan gampang, lan utamané cocok kanggo operasi kacepetan dhuwur.Nilai D · n wis ngluwihi 2,7 × 106. Kanggo nambah umur layanan bantalan, resistensi nyandhang saka raceway bisa ditambah, lan raceway bisa dilapisi utawa perawatan permukaan liyane.

Ora ana urutan lan aturan tartamtu kanggo milih bantalan.Prioritas kudu diwenehake marang kondisi, kinerja lan perkara sing paling relevan sing dibutuhake kanggo bantalan, sing utamane praktis.

Rolling bantalan minangka komponen presisi, lan panggunaane kudu ditindakake kanthi ati-ati.Ora ketompo carane bantalan kinerja dhuwur digunakake, yen ora digunakake kanthi bener, kinerja dhuwur sing dikarepake ora bakal ditampa.Pancegahan kanggo nggunakake bantalan kaya ing ngisor iki.

a.Jaga bantalan lan lingkungane tetep resik.

Malah bledug cilik sing ora bisa dideleng dening mripat bakal duwe pengaruh ala ing bantalan.Mula, njaga lingkungan sing resik supaya bledug ora mlebu bantalan.

b.Gunakake kanthi ati-ati.

Dampak sing kuat ing bantalan nalika digunakake bakal ngasilake bekas lan lekukan, sing bakal dadi sabab saka kacilakan kasebut.Ing kasus sing serius, bakal retak lan patah, mula kita kudu menehi perhatian.

c.Gunakake alat operasi sing cocog.

Aja ngganti alat sing wis ana, lan alat sing cocog kudu digunakake.

d.Pay manungsa waé menyang karat saka bantalan.

Nalika ngoperasikake bantalan, kringet ing tangan bakal dadi penyebab teyeng.Pay manungsa waé kanggo operate karo tangan resik, lan paling apik kanggo nyandhang sarung tangan sabisa.

Kanggo njaga kinerja asli bantalan ing kondisi apik kanggo anggere bisa, iku perlu kanggo njaga lan ndandani kanggo nyegah kacilakan, njamin linuwih saka operasi lan nambah produktivitas lan ekonomi.


Wektu kirim: Sep-27-2021