Saiki, bantalan spindle kacepetan dhuwur sing paling akeh digunakake utawa bantalan werni keramik hibrida, yaiku, nggunakake werni keramik Si3N4 sing ditekan panas utawa panas isostatik, dering bantalan isih baja.Bantalan nduweni kaluwihan standarisasi dhuwur, rega murah, owah-owahan cilik kanggo alat mesin, pangopènan gampang, lan utamané cocok kanggo operasi kacepetan dhuwur.Nilai DN sawijining liwat 2,7 × 106. Supaya kanggo nambah urip layanan saka bantalan, bisa nambah resistance nyandhang saka raceway ing, lapisan raceway utawa perawatan lumahing liyane.Ora ana urutan tartamtu, aturan, prioritas kudu diwenehi syarat bantalan, kinerja, perkara sing paling relevan, utamane praktis.Rolling bantalan minangka komponen presisi, panggunaane kudu ditindakake kanthi ati-ati.Ora ketompo carane bantalan kinerja dhuwur digunakake, padha ora bakal entuk kinerja dhuwur sing dikarepake yen digunakake improperly.Titik sing kudu digatekake babagan panggunaan bantalan kaya ing ngisor iki.A. Jaga bantalan lan sakubenge resik.Malah partikel cilik saka bledug, ora katon ing mripat, bisa duwe efek ala ing bantalan.Mula, supaya lingkungan tetep resik, supaya bledug ora nyerbu bantalan.B. Gunakake kanthi ati-ati lan ati-ati.Ing nggunakake impact kuwat kanggo prewangan, bakal ana bekas lan indentation, minangka sabab saka kacilakan.Ing kasus sing serius, bakal retak lan pecah, mula kudu digatekake.C. Gunakake alat operasi sing cocog.Aja ngganti karo alat sing wis ana lan gunakake alat sing bener.D. Wigati marang korosi bantalan.Nalika ngoperasikake bantalan, kringet ing tangan sampeyan bisa nyebabake karat.Kanggo menehi perhatian marang panggunaan tangan sing resik, luwih becik nganggo sarung tangan.Kanggo njaga kinerja asli bantalan ing kondisi apik kanggo anggere bisa, perlu kanggo njaga, mrikso, supaya nyegah kacilakan ing advance, kanggo njamin linuwih saka operasi, kanggo nambah produktivitas lan ekonomi.


Wektu kirim: Nov-24-2021