Teknologi rolling kadhemen presisi minangka cara mbentuk kadhemen, sing digunakake kanggo extrude bagean Rotary ring-shaped kanggo njupuk produk rampung ing suhu normal.Rolling kadhemen presisi bisa nggawe ukuran lan wujud pendekatan workpiece kanggo nilai teoritis produk rampung.Kaluwihan kasebut yaiku: 1. Bisa ningkatake pemanfaatan materi lan efisiensi pangolahan.Dibandhingake karo cara ngowahi tradisional, rolling kadhemen tliti bisa nambah tingkat tabungan materi dening 10% ~ 15%, supaya dering bantalan bisa machined lan biaya mesin bisa suda.2. Bisa Ngapikake kualitas produk rampung.Amarga cara rolling, streamline logam nang bagean terus-terusan lan lengkap, gandum logam luwih seragam lan cilik, struktur luwih kompak, supaya kekuatan bagean bisa apik.Ing wektu sing padha, amarga saka kaku lumahing ampas prodhuk rampung, deformasi saka bagean sawise perawatan panas luwih cilik.3. Bisa Ngirit Energi, ningkatake lingkungan kerja.Dibandhingake karo forging die, tliti Rolling peralatan tonase dibutuhake luwih cilik, Ngartekno bisa ngurangi gangguan Processing, efek ngirit energi ketok.Dibandhingake karo billet digawe kanthi ngowahi, swara lan bledug luwih cilik.Nalika workpiece wis mbalek, roller drive workpiece kanggo muter, lan roller inti squeezes workpiece ing push saka rodha ndhukung tetep disambungake karo piranti feed, mangkono workpiece wis mbalek.


Wektu kirim: Dec-29-2021