1. Proses bantalan rol silinder kothong mbentuk → deburring utawa ring → lumahing raceway mecah alus → pasuryan mburi pindho nggiling alus → solusi termal → lumahing rolling pra mecah kasar → pasuryan pindho nggiling atos → lumahing rolling post mecah kasar → pungkasan mecah pindho mburi pasuryan → nggoleki, nggiling pungkasan lumahing rolling → super finishing lumahing rolling → reresik, mboseni → katon pengawasan pungkasan, dimensi kelompok → oiling packaging.2. Proses taper roller prewangan kosong mbentuk → deburring utawa ring → alus grinding raceway lumahing → alus mecah pindho pasuryan mburi → solusi termal → kasar grinding rolling lumahing → nggoleki mecah lumahing rolling → grinding werni lumahing dhasar → final grinding lumahing rolling → super finishing lumahing muter → reresik, mboseni → Penampilan Inspeksi Akhir, Pengelompokan Dimensi → kemasan lenga.Yen convexity kurang saka 0,005 mm, sawetara rollers bisa langsung diproses ing proses super-finishing, individu bisa ing mecah final rolling lumahing proses mecah metu makutha, lan banjur Ultra-finishing.


Wektu kirim: Oct-15-2021