Kabar

  • Wektu kirim: Dec-29-2021

    Teknologi rolling kadhemen presisi minangka cara mbentuk kadhemen, sing digunakake kanggo extrude bagean Rotary ring-shaped kanggo njupuk produk rampung ing suhu normal.Rolling kadhemen presisi bisa nggawe ukuran lan wangun pendekatan workpiece kanggo nilai teoritis saka Rampung ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Dec-14-2021

    1. Radial spherical prewangan kosong (1) GE… e siji njaba ring, ora lubricating alur lenga.Bisa nanggung beban radial lan beban aksial ing Arah Ninichi.(2) GE… ES jinis siji jahitan ring njaba karo lubricating alur lenga.Bantalan kacepetan variabel dirancang kanggo nahan beban radial lan ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Nov-24-2021

    Saiki, bantalan spindle kacepetan dhuwur sing paling akeh digunakake utawa bantalan werni keramik hibrida, yaiku, nggunakake werni keramik Si3N4 sing ditekan panas utawa panas isostatik, dering bantalan isih baja.Bantalan nduweni kaluwihan standarisasi dhuwur, rega murah, owah-owahan cilik kanggo mesin uga ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Oct-15-2021

    1. Proses bantalan rol silinder kothong mbentuk → deburring utawa ring → lumahing raceway mecah alus → pasuryan mburi pindho nggiling alus → solusi termal → lumahing rolling pra mecah kasar → pasuryan pindho nggiling atos → lumahing rolling post mecah kasar → pungkasan mecah pindho mburi fac...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Sep-27-2021

    Saiki, bantalan spindle kacepetan dhuwur sing paling akeh digunakake yaiku bantalan bal keramik hibrida, yaiku, unsur rolling nggunakake tekanan panas utawa isostatik panas sing menet Si3N4 bal keramik, lan cincin bantalan isih cincin baja.Bantalan nduweni standarisasi dhuwur, rega murah, owah-owahan cilik ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Aug-27-2021

    Akeh teknisi duwe panemu beda babagan getaran bantalan.Mulane, angel ngomong yen ana perbandingan saka pernyataan sing bener, dina iki kita bakal bareng karo sampeyan babagan penyebab getaran bantalan.Secara individu, bantalan rolling ing bantalan kasebut dhewe ora prod ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Aug-09-2021

    Sajrone Superfinishing bantalan, mung sawetara prewangan rings break, nanging akeh prewangan rings retak, lan liyane prewangan rings retak ing kasuksesan sak panggonan.Ana apa?Adhedhasar pangerten babagan kawruh pangolahan cincin, Xiaobian bakal nuduhake analisis lan nyebabake intr ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Aug-09-2021

    Sajrone Superfinishing bantalan, mung sawetara prewangan rings break, nanging akeh prewangan rings retak, lan liyane prewangan rings retak ing kasuksesan sak panggonan.Ana apa?Adhedhasar pangerten babagan kawruh pangolahan cincin, Xiaobian bakal nuduhake analisis lan nyebabake intr ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Aug-09-2021

    Sajrone Superfinishing bantalan, mung sawetara prewangan rings break, nanging akeh prewangan rings retak, lan liyane prewangan rings retak ing kasuksesan sak panggonan.Ana apa?Adhedhasar pangerten babagan kawruh pangolahan cincin, Xiaobian bakal nuduhake analisis lan nyebabake intr ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Jul-23-2021

    Lumahing cara pretreatment teyeng bantalan eksentrik: permukaan garing: resik resik bisa digunakake Filter pangatusan Compressed online, utawa karo dryer ing 120 ~ 170 °c suhu, lan pungkasanipun garing karo gombal gauze resik.PEMBERSIH PERMUKAAN: reresik kudu digabungake karo sifat surfa bantalan ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Jul-14-2021

    Instalasi bantalan: instalasi bantalan kudu ditindakake ing lingkungan sing garing lan resik.Sadurunge instalasi, mriksa kasebut kanthi teliti, lumahing kawin saka batang lan Housing, ends saka Pundhak, grooves, lan kualitas mesin saka lumahing nyambungake.Kabeh permukaan kawin kudu ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Jul-08-2021

    Saiki, bantalan spindle kacepetan dhuwur sing paling akeh digunakake yaiku bantalan bal keramik hibrida, yaiku, unsur rolling nggunakake tekanan panas utawa isostatik panas Si3N4 werni keramik, lan dering bantalan isih dering baja.Bantalan jenis iki nduweni kaluwihan standarisasi dhuwur, p ...Waca liyane»

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2