Bantalan Roller Bunder KM 22232CA

Katrangan singkat:

Bahan bantalan yaiku Baja Khusus Dalian, perawatan panas yaiku Wafang Dian.Kabeh forging kudu liwat perawatan suhu pancet, supaya kinerja prewangan stabil banget.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Bantalan kandang KM CA, presisi bantalan yaiku P6 lan P5.Kanggo bantalan ukuran cilik, kita mung nindakake paket karton KM, kanggo bantalan ukuran gedhe, kita mung nyedhiyakake paket karton kayu.Mangga pesen tanpa kuwatir.

Roller simetris

Roller simetris nyetel dhewe, nyedhiyakake distribusi beban sing optimal ing sadawane dawa roller.Iki njaga tekanan sithik ing kabeh kahanan beban lan nambah umur layanan bantalan.

Toleransi roller

Rol ing bantalan rol bunder digawe kanthi ukuran sing nyenyet lan nggawe toleransi.Saben rol sacoro prakteke podho rupo ing ukuran lan wangun kanggo rollers liyane ing pesawat.Iki ngoptimalake distribusi beban liwat rol kanggo nggedhekake umur layanan bantalan.

Kaluwihan produk

Roller bunder bantalan ring utama karo rong kolom raceway, kanggo bunder raceway dering njaba lan bantalan unsur rolling kanggo drum, tengah lumahing raceway ring njaba lan tengah prewangan konsisten, supaya karo otomatis timer aligning kinerja, sanajan amarga ana kesalahan instalasi antarane. prewangan lan kothak prewangan batang deflection, diiringake nang lan njaba bunder saka kesempatan bisa nggunakake normal.

Bantalan roller bundher nduweni kapasitas bantalan sing dhuwur lan tahan geter sing apik, lan bisa ngimbangi kesalahan konsentrisitas sing disebabake mesin, instalasi lan deformasi poros.

Parameter produk

jeneng produk

KM 22232CA bantalan rol bunder

Jeneng merek

KM / OEM

Struktur

bantalan rol bunder

Ukuran mm

160*290*80

Bobot

24,6kg

Jinis

kandang CA

atose

HRC60-HRC63

Precision

p6, p5

Negara asli

digawe ing China

Standar kualitas

ISO9001:2008

Tanggal pangiriman

ing 3-25 apa dina sawise nampa dhuwit simpenan

Ketentuan pambayaran

A: 100% T / T ing advance

B: 30% T / T ing advance.70% T / T sadurunge pangiriman

C: Western Union

D: Paypal

Fitur

Bahan bantalan yaiku Baja Khusus Dalian, perawatan panas yaiku Wafang Dian.Kabeh forging kudu liwat perawatan suhu pancet, supaya kinerja prewangan stabil banget.

situs web:

Http://www.kmbearings.com

Bahan Kandang

kandang kuningan,

Pasar utama

Timur Tengah; Canda; Asia Tenggara; Amerika Kidul lan negara liya ing saindenging jagad

Jeneng perusahaan

Liaocheng Kunmei Bearing CO., LTD

More Detail Gambar

1
2
3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan