Suhu dhuwur 6206ZZ Deep Groove Ball Bearing

Katrangan singkat:

Urip dawa, swara kurang, suhu dhuwur


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

KM Prewangan suhu dhuwur, bab temperture, wis loro kualitas, 350 degress lan 500 degress.Kanggo bantalan 500 derajat, duwe rong kacepetan, 150 rmp lan 2000 rmp;iku duwe loro technlogy, normal lan teknologi SKF.

bantalan tahan suhu dhuwurprofil:

Prewangan tahan suhu dhuwur: sing pisanan lan paling utami yaiku toleransi kanggo suhu dhuwur. Ana macem-macem jinis, bantalan suhu dhuwur miturut kabutuhan sing beda, lingkungan sing beda, bisa nginstal macem-macem bantalan.

Kategori:

Suhu dhuwurbantalan tahan saka proses struktural bisa dipérang dadi: resistensi struktural umum kanggo resistensi bantalan suhu dhuwur kanggo suhu dhuwur lan bantalan struktur khusus.

Lingkungan panggunaanent:

Bantalan suhu dhuwur digunakake ing metalurgi, kiln, kaca, peralatan uyuh cat utawa beban tungku jeblugan lan mesin operasi suhu dhuwur liyane.

Fitur lan Keuntungan

● Low friction lan mlaku Suhu, kurang gangguan lan geter

● kacepetan mlaku dhuwur

● Kapabilitas kualitas lan kinerja dhuwur kanggo aplikasi sampeyan

● Nampung beban radial lan beban aksial ing loro arah

● Kasedhiya karo macem-macem pelumas kanggo akeh kondisi, kalebu pelumas kualitas pangan, pelumas suhu dhuwur lan Minyak Padat

● Tambah linuwih lan nyedhiyani prewangan dawa lan urip layanan pelumas

Parameter produk

jeneng produk Suhu dhuwur 6206ZZ jero alur werni prewangan
Jeneng merek KM / OEM
Struktur bantalan bal
Ukuran 30*62*16
Bobot 0,22 kg
Jinis ZZ, mbukak
Bahan Baja krom
atose HRC60-HRC63
Precision P6
Suhu 500
Kacepetan 150
Negara asli digawe ing China
Standar kualitas ISO9001:2008
Tanggal pangiriman ing 3-25 apa dina sawise nampa dhuwit simpenan
Ketentuan pambayaran A: 100% T / T ing advance
B: 30% T / T ing advance.70% T / T sadurunge pangiriman
C: Western Union
D: Paypal
Fitur umur dawa, swara kurang, suhu dhuwur
situs web: Http://www.kmbearings.com
Bahan Kandang Bantalan baja/kuningan
Pasar utama Timur Tengah; Canda; Asia Tenggara; Amerika Kidul lan negara liya ing saindenging jagad
Jeneng perusahaan Liaocheng Kunmei Bearing CO., LTD

Aplikasi

Bantalan bal alur jero bisa digunakake kanggo transmisi, instrumen, mesin listrik, peralatan listrik rumah tangga, mesin pembakaran internal, kendaraan transportasi.

Mesin pertanian, mesin konstruksi, mesin teknik, lsp.

More Detail Gambar

2
5
1
4
3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan