High Precision 32000 Series Car Bearing Taper Roller Bearing

Katrangan singkat:

Bantalan kasebut ditampilake kanthi kapasitas beban aksial sing gedhe banget lan sauntara, uga bisa nggawa beban radial cetain.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

KM taper roller prewangan, materi punika 100% chrome steel, ring kudu liwat perawatan panas, supaya urip prewangan dawa, digunakake ing stabil, presisi presisi dhuwur.

Bantalan rol tapered kalebu papat komponen dhasar kalebu: kerucut (ring njero), cangkir (ring njaba), roller tapered, lan kandhang (penahan rol).Kerucut, cangkir lan roller nindakake beban nalika kandhang spasi lan nahan rollers ing conthong.Komponen kerucut, rol lan kandhang bantalan rol tapered diarani minangka perakitan kerucut.Komponen cangkir lan kerucut individu saka bantalan rol tapered kasedhiya uga perakitan lengkap.Kajaba iku, We nawakake macem-macem konfigurasi kanggo bantalan roller tapered kayata single-row, double-row.

Bantalan roller tapered duwe ring njero conical lan raceway bunder, karo rollers tapered disusun ing antarane.Kabeh garis proyeksi ing permukaan conical ketemu ing titik sing padha ing sumbu bantalan.Desain iki ndadekake bantalan roller tapered utamané cocok kanggo beban gabungan (radial lan aksial).

Yen sampeyan butuh nyedhiyakake merek sampeyan, kirimake gambar paket sampeyan.

Sampel gratis kanggo sampeyan kanggo mriksa kualitas.

Looking nerusake kanggo kerjasama karo sampeyan.

Jinis

Tapered roller prewangan kanggo misahake prewangan, ring utama karo roller lan kandhang kawangun ing komponèn, komponèn njaba, loro nang lan njaba Déwan bisa dipasang divisi.Miturut alignment awak rolling, bisa nggawe bantalan siji baris, pindho baris lan dipérang dadi pirang-pirang kolom.

Bantalan roller tapered ing jumlah paling gedhe saka bantalan roller tapered siji-baris.Bantalan roller tapered baris pindho cilik digunakake ing hub roda ngarep mobil.Bantalan roller tapered papat baris digunakake ing mesin abot kayata pabrik kadhemen lan panas sing gedhe.

Fitur lan Keuntungan

● Apa bantalan bisa dipisahake karo raceway tapered ing dering njero lan njaba bantalan.

● Bisa dipérang dadi siji baris, pindho baris lan papat baris tapered bantalan roller miturut nomer rollers dimuat.

● Gesekan, swara, lan geter sing sithik

● urip dawa layanan

● Meningkat linuwih operasional sanajan ing kahanan angel

● Periode mlaku kanthi puncak suhu suda

● Komponen sing bisa dipisahake lan bisa diganti mbantu nggampangake pemasangan, dismounting lan pangopènan

Parameter produk

jeneng produk bantalan rol taper
Jeneng merek KM / OEM
Struktur lancip
Jinis rol
atose HRC60-HRC63
Precision P2/P4/P6/P0
Negara asli digawe ing China
Standar kualitas ISO9001:2008
Tanggal pangiriman ing 3-25 apa dina sawise nampa dhuwit simpenan
Fitur bantalan iki ditampilake kanthi kapasitas beban aksial sing gedhe banget lan, sauntara, uga bisa nggawa beban radial cetain.
Ketentuan pambayaran A: 100% T / T ing advance
B: 30% T / T ing advance.70% marang salinan B/L
C: Western Union
D: Paypal
situs web: Http://www.kmbearings.com http://kmbearings.en.alibaba.com/
Bahan Kandang Bantalan baja
Pasar utama Timur Tengah;Canda;Asia Tenggara;Amerika Kidul lan negara liya ing saindenging jagad
Jeneng perusahaan Liaocheng Kunmei Bearing CO., LTD

Aplikasi

Bantalan roller tapered utamane digunakake ing otomotif, mesin kimia, pompa mesin pertambangan, metalurgi pabrik batubara pabrik, semen, kertas, minyak pabrik baja, motor lan industri liyane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan