Kacepetan dhuwur 6217-2rs Motor Bike Bearing Deep Groove Ball Bearing merek SKF

Katrangan singkat:

Kacepetan dhuwur, umur dawa, gangguan kurang.


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk

    Deskripsi Produk

    KM jero alur werni prewangan, materi 100% chrome steel lan 100% stainless steel, werni duwe G10 lan G16 loro jinis.Kabeh dering kudu perawatan panas, supaya bantalan duwe umur dawa, gangguan kurang, presisi dhuwur.

    Bantalan werni alur jero minangka jinis bantalan gulung sing paling umum.Bantalan werni alur jero kasusun saka dering njaba + dering jero, sakumpulan bal baja lan sakumpulan kandhang.

    Bantalan bal alur jero nduweni struktur sing prasaja, gampang digunakake, minangka kapasitas produksi paling gedhe lan jinis bantalan sing paling akeh digunakake.Bantalan jinis iki utamane digunakake kanggo nanggung beban radial, uga bisa nyerep beban aksial tartamtu.Nalika prewangan reresik radial mundhak, nduweni fungsi bantalan werni kontak sudut minangka mbukak sumbu luwih gedhe.Dibandhingake karo ukuran padha saka jinis liyane, kayata prewangan koefisien gesekan cilik, kacepetan watesan dhuwur.

    Ana rong jinis bantalan bal alur jero, baris siji lan dipérang dadi rong jinis: disegel lan mbukak.

    Jinis mbukak tegese prewangan ora duwe struktur nutup, lan werni alur jero nutup dipérang dadi segel bledug-bukti lan segel lenga-bukti.

    SKF, FAG, NTN, HCH lan liya-liyane bisa kasedhiya.

    OEM lan sampel Gratis kasedhiya.

    Looking nerusake kanggo kerjasama karo sampeyan.

    Parameter produk

    jeneng produk bantalan werni alur jero
    Jeneng merek KM / OEM
    Struktur bantalan werni alur jero
    Jinis ZZ, 2RS, mbukak
    Bahan Baja krom, Baja tahan karat
    atose HRC60-HRC63
    Precision P2/P4/P6/P0
    Negara asli digawe ing China
    Standar kualitas ISO9001:2008
    Tanggal pangiriman ing 3-25 apa dina sawise nampa dhuwit simpenan
    Ketentuan pambayaran A: 100% T / T ing advance
    B: 30% T / T ing advance.70% marang salinan B/L
    C: Western Union
    D: Paypal
    Fitur kacepetan dhuwur, urip dawa, kurang gangguan
    situs web: Http://www.kmbearings.com http://kmbearings.en.alibaba.com/
    Bahan Kandang Bantalan baja/kuningan
    Pasar utama Timur Tengah;Canda;Asia Tenggara;Amerika Kidul lan negara liya ing saindenging jagad
    Jeneng perusahaan Liaocheng Kunmei Bearing CO., LTD

    manungsa waé

    Kanggo bantalan werni alur jero, beban bantalan cilik banget sajrone operasi, sing bakal nyebabake geser ing antarane bal lan raceway, sing dadi penyebab goresan.Utamane, bantalan werni alur jero gedhe kanthi bal lan kandang sing abot duwe kecenderungan iki.Ing pirang-pirang kasus, korosi bantalan bakal kedadeyan.Ana akeh alasan kanggo karat bantalan.Faktor sing paling umum ing urip saben dina yaiku faktor ing ngisor iki:

    1) Intrusi dening Kelembapan lan rereget amarga devi sealing miskiniki;

    2) Bantalan ora digunakake kanggo long wektu, ngluwihi periode anti-karat, lack pangopènan.

    3) Kekasaran permukaan logamce gedhe;

    4) Kontak karo korosif chemedia mical, bantalan ora diresiki, lumahing diwarnai karo rereget, utawa bantalan disentuh nganggo tangan sing kringet.Sawise bantalan wis di resiki, ora dibungkus utawa dipasang ing wektu, katon ing udhara kanggo wektu sing suwe, lan diserang dening kelembapan udara.ngrusak

    5) Suhu sekitar lanasor lan kontak karo macem-macem media lingkungan;inhibitor teyeng gagal utawa kualitas ora ketemu syarat.






  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan