Babagan Kita

KITA

PERUSAHAAN

Profil Perusahaan

Liaocheng Kunmei Bearing Co., Ltd. dumunung ing Kutha Linqing, Provinsi Shandong, sing nduweni "Kutha Asal saka Bearing ing China".Industri bantalan dikembangake ing kene lan logistik cepet.Diadegake ing taun 2001, perusahaan kasebut minangka produsen bantalan sing nggabungake R&D, desain, produksi lan penjualan.

Perusahaan kasebut duwe sawetara jalur produksi otomatis lan peralatan uji coba.Ana personel R&D profesional lan tim produksi sing trampil.Nganggo teknologi canggih.Ngasilake kualitas dhuwur lan presisi dhuwur bantalan bal alur jero, bantalan bantalan bantal, bantalan rol tapered lan bantalan rol bunder kanthi ketat karo standar nasional.Peralatan testing majeng lan testing manual canggih, testing dual tegese kanggo njamin kualitas saben set produk, produk adol uga ing China lan diekspor menyang Eropah lan Amerika Serikat lan Rusia, Malaysia, Singapura, India, etc. Negara lan wilayah.Dipuji dening mayoritas pelanggan.

Ing wektu sing padha, perusahaan uga nyebarake bantalan merek terkenal saka manufaktur utama ing Swedia, Jerman, Amerika Serikat, Jepang lan negara liya.Perusahaan kasebut nduweni kekuatan sing kuwat, jinis lan model lengkap, lan persediaan sing cukup.Pasokan kasebut pas wektune lan kasedhiya kanggo para pelanggan kanthi rega paling apik.

Produk bantalan KM akeh digunakake ing mesin pertanian, mobil, turbin angin, metalurgi, pertambangan, petroleum, kimia, batu bara, semen, kertas, mesin berat lan industri liyane.

"Wigati rinci, nguber kaunggulan" minangka filosofi kita.Ayo usaha kita nyinkronake karo jagad iki.Win-win karo pelanggan.

5

Enterprise Tenet

nggawe produk kualitas, layanan sepenuh hati, nggawe keuntungan

6

Jiwa Wirausaha

kesatuan, kasetyan, grapyak, rajin, giat

7

Filosofi Bisnis

Urip kanthi iman sing apik, berkembang ing kualitas

Kabeh Sampeyan Kepengin Ngerti Babagan Kita

Liaocheng Kunmei Bearing Co., Ltd.

Ruang lingkup bisnis utama
Grosir lan eceran bantalan lan aksesoris, lenga pelumas, motor hardware lan produk karet

2

Produk berkualitas tinggi

Pengalaman produksi bantalan profesional, kekuatan nyekseni merek kasebut.

3

Kualitas sing bisa dipercaya

Ngasilake produk sing berkualitas lan nyedhiyakake layanan sing paling apik.

1

Sampurna sawise-sales Service

Nyedhiyakake pelanggan kanthi luwih treplayanan.