• Deep Groove Ball Bearing
  • Taper Roller Bearing
  • Spherical Roller Bearing

Babagan kita

  • Liaocheng Kunmei Bearing Co., Ltd

    Liaocheng Kunmei Bearing Co., Ltd. dumunung ing Kutha Linqing, Provinsi Shandong, sing nduweni "Kutha Asal saka Bearing ing China".Industri bantalan dikembangake ing kene lan logistik cepet.Diadegake ing taun 2001, perusahaan kasebut minangka produsen bantalan sing nggabungake R&D, desain, produksi lan penjualan.Perusahaan kasebut duwe sawetara jalur produksi otomatis lan peralatan uji coba.Ana personel R&D profesional lan tim produksi sing trampil.Nganggo teknologi canggih.Ngasilake kualitas dhuwur lan presisi dhuwur bantalan bal alur jero, bantalan bantalan bantal, bantalan rol tapered lan bantalan rol bunder kanthi ketat karo standar nasional.

  • about 06
  • about 05
  • about 04
  • about 02
  • about 01
  • about 03
ndeleng kabeh
  • Teknologi Rolling Dingin Presisi saka beruang...
    Teknologi rolling kadhemen presisi minangka cara mbentuk kadhemen, sing digunakake kanggo extrude bagean Rotary ring-shaped kanggo njupuk produk rampung ing suhu normal.Rolling kadhemen presisi bisa nggawe ...
    maca liyane
  • Jinis lan aplikasi saka spherical polos b...
    1. Radial spherical prewangan kosong (1) GE… e siji njaba ring, ora lubricating alur lenga.Bisa nanggung beban radial lan beban aksial ing Arah Ninichi.(2) GE… ES tipe cincin luar jahitan tunggal dengan lubricatin...
    maca liyane
  • Pilihan lan prekara sing kudu digatekake ...
    Saiki, bantalan spindle kacepetan dhuwur sing paling akeh digunakake utawa bantalan werni keramik hibrida, yaiku, nggunakake werni keramik Si3N4 sing ditekan panas utawa panas isostatik, dering bantalan isih baja.Bearing ha...
    maca liyane
  • Bearing Roller Processing, sampeyan ngerti?
    1. Proses bantalan rol silinder kosong mbentuk → deburring utawa ring → lumahing raceway grinding alus → pasuryan mburi pindho nggiling alus → solusi termal → lumahing rolling pra mecah kasar → mecah atos dobel ...
    maca liyane
  • Pamilihan lan pancegahan bal keramik ...
    Saiki, bantalan spindle kacepetan dhuwur sing paling akeh digunakake yaiku bantalan bal keramik hibrida, yaiku, unsur rolling nggunakake tekanan panas utawa isostatik panas Si3N4 werni keramik, lan dering bantalan isih st ...
    maca liyane